Innhold på turen

Bli med på rover- og ledertur for de i alderen 20 til 35 år til Svalbard en langhelg i februar 2019. Det er få plasser igjen på denne turen så det er derfor "første mann til mølla". Det blir tur til Svalbard museum, oppdagelser i Longyearbyen, mulighet for å se nordlyset hvis vi er heldige, opplæring i snøskredsikkerhet og snøscooterturer gjennom det arktiske landskapet.

Overnatting vil skje på Gjestehuset 102 på tomannsrom, hvor det blir servert frokost hver morgen og kjøkken for å lage mat. Programmet for turen blir omtrent slik:

Torsdag: Reisedag, ankommer Longyearbyen, taxi til Gjestehuset 102, etterfulgt av middag
Fredag: Tur til Longyearbyen og Svalbard Museum
Lørdag: Ekskusjon med snøscootere
Søndag: Ekskusjon med snøscootere med opplæring i skred, buss fra Gjestehuset 102 til flyplassen 00:15 (natt til mandag). 

Det kan bli noen endringer i programmet. 

Alt av aktiviteter (scootere, scooterbekledning, museumsinngang), transport på Svalbard, overnatting og de fleste måltider er inkludert i deltakeravgiften. Det som kommer utenom er flyreise til Svalbard og to stk. Real-turmat som hver deltaker må ta med seg til å spise på scooterturene. 

To og to deler snøscooter sammen og bytter på å kjøre. For å kjøre snøscooter alene må du ha førerkort (Kl. S, A, A1, B og T). Hvis du ønsker å ha snøscooter alene begge dagene kan du betale et tillegg i prisen, gi beskjed om dette ved påmelding. 

Reise

Deltakere bestiller og betaler for flyreisen selv. Vi anbefaler å fly med Norwegian fra Oslo Lufthavn Gardermoen torsdag 21.februar kl. 14:55. Det er også mulig å fly fra Tromsø. Retur anbefaler vi natt til mandag med SAS kl. 02:30. Både SAS og Norwegian har ungdomsbilletter for deg under 26 år. Bruk koden "UNDER26" på norwegian.no eller velg billettype "ungdom" på sas.no. 

Hvis du ikke reiser de anbefalte tidspunktene må du kontakte Elise Irene Kjelling på elise@kmspeider.no slik at vi evt. kan legge til ekstra netter på Gjestehuset 102 hvis det er ledig. Det koster fra 400 kr per ekstra natt på dobbeltrom. Alle ekstrakostnader må i sin helhet betales til samme kontonummer som deltakeravgiften. 

Deltakeravgift og Frifondstøtte

Deltakeravgiften på turen er 5 200 kr. Deltakeravgiften betales til 3000.16.88487. Merk innbetalingen med «navn» og «Eventyr Svalbard». Hvis gruppa i etterkant av arrangementet søker Frifondstøtte, vil 50 % av deltakeravgiften, og opptil 50 % av reiseutgiftene, bli refundert. Maksimal Frifond- og reisestøtte er 3 000 kr per deltaker. Husk å søke Frifondstøtte og reisestøtte innen 1.mai. 

Vent med å bestille flybilletter til du har fått bekreftet din plass på arrangementet. Påmeldingen er bindende og du må søke egen reiseforsikring om du blir syk eller om det oppstår noe annet som gjør at du ikke har mulighet til å bli med. 

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling. Ta kontakt med arrangementsleder Kenneth Jonassen på telefon 934 47 510 eller program- og ledertreningsrådgiver Elise Irene Kjelling på elise@kmspeider.no eller 406 08 566 hvis du har spørsmål om arrangementet. 

Toppbilde: Lars Røraas