Hva er iScout?

iScout er et internasjonalt lagspill for speidere og andre over 16 år. Oppgavene vil variere fra praktiske oppgaver, til oppgaver som må løses ved bruk av internett. I år vil alle oppgavene kunne gjennomføres hjemmefra. Dersom smittevernsregler tillater det kan man samles lagene for å spille.

Et eksempel på en oppgave er et sett med reise-spørsmål (Travel Questions). Dette er spørsmål som krever at dere undersøker andre steder i verden. For hver fullført oppgave får dere tilgang til to nye reise-spørsmål, og spørsmålene blir gradvis vanskeligere. Laget som svarer på flest spørsmål vinner oppgaven.

Du kan lese mer om hvordan å spille og opprettholde smittevernshensyn her.
Spillet foregår på engelsk.  Du kan kjøpe iScout merket her.

Har du spørsmål om hvordan å gjennomføre iScout? Ta kontakt med Magnus Gullbrå fra Internasjonalt Utvalg på epost internasjonalt@kmspeider.no.

Foto: Lars Røraas